Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που μαχαίρωσε τον γείτονά του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 07:45 Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που μαχαίρωσε τον γείτονά του

«Αφήστε με να ζήσω», φέρεται να δήλωσε απολογούμενος χθες ο 37χρονος, που κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς φέρεται να έχει μαχαιρώσει 62χρονο γείτονά του στον Αγ. Λαυρέντιο Πηλίου.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη (9/4) ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών και του ανακριτή Βόλου και μετά την απολογία του και συμφωνία ανακριτή-εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Φέρεται να δήλωσε ότι θέλει να ζήσει, «αφήστε με να ζήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά και απέδωσε την επίθεση που έκανε με μαχαίρι στον 62χρονο, σε προσωπικές διαφορές που είχε μαζί του. Όπως έγινε γνωστό, ο 37χρονος είναι υπότροπος και έχει καταδικαστεί παλαιότερα και για άλλα αδικήματα.

Ο 37χρονος φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε 62χρονος το πρωί της Παρασκευής (5/4), στην περιοχή του Αγ. Λαυρεντίου Πηλίου.

Ο 62χρονος φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 37χρονος φέρεται να καυγάδισε με τον 62χρονο και αιτία να ήταν ένα δρομάκι, που οδηγεί στο κτήμα του πρώτου. Ο 62χρονος ισχυρίζεται πως το δρομάκι είναι ιδιωτικό, ενώ ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει πως το δρομάκι είναι δημόσιο. Κουβέντα στην κουβέντα τα «αίματα άναψαν», με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και κάποια στιγμή ο 37χρονος φέρεται να μαχαίρωσε και να τραυμάτισε τον 62χρονο. Γείτονες που ήταν μάρτυρες στη σκηνή, ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 62χρονος είναι εκτός κινδύνου.

Πηγή: e-thessalia.gr