Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστυνομικοί απέτρεψαν δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγη ώρα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 08:04 Αστυνομικοί απέτρεψαν δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγη ώρα!

Δύο περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες απέτρεψαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας στο Βόλο.

Αρχικά το πρωί της Κυριακής (14/4) στις 6, τηλεφώνησε στο «100» ένας άνδρας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα αστυνομικός που βρισκόταν στο τηλεφωνικό κέντρο, του έπιασε κουβέντα, προσπαθώντας συγχρόνως να τον καθυστερήσει και να μάθει πληροφορίες για το σημείο που βρισκόταν.

 Ενημερώθηκαν επίσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που εντόπισαν έναν νεαρό ηλικίας 23 χρόνων, που βρισκόταν στον περιφερειακό, μετά τον κόμβο Ν. Δημητριάδας, όπου υπάρχει γέφυρα, απ’ όπου και απειλούσε ότι θα πέσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του για οικογενειακά προβλήματα, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να μπει στο αμάξι και να τον μεταφέρουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ακόμη πιο δύσκολη ήταν η αποστολή που ανέλαβαν οι συνάδελφοι του που ειδοποιήθηκαν στις 12 το μεσημέρι ότι ένα 13χρονο κορίτσι, απειλούσε να πέσει από τη πεζογέφυρα στον Περιφερειακό του Βόλου.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Επί μία ώρα όλοι προσπαθούσαν να μεταπείσουν την 13χρονη που ήταν Ρομά και οι πληροφορίες θέλουν να τη βασάνιζε ερωτική απογοήτευση. Κάποια στιγμή λοιπόν η 13χρονη πραγματοποίησε την απειλή της και πήδηξε από ύψος 8 μέτρων

Οι  αστυνομικοί, δε δίστασαν λεπτό, και έπιασαν το κορίτσι αποτρέποντας την πτώση που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για εξετάσεις, όπως και οι αστυνομικοί. Την ανήλικη ανέλαβε να την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.