Σαββατοκύριακο στη Φωκίδα για το Δημήτρη Αναγνωστάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 12:19 Σαββατοκύριακο στη Φωκίδα για το Δημήτρη Αναγνωστάκη

Συναντήσεις με φορείς και απλούς πολίτες, είχε το διήμερο 13-14 Απριλίου στη Φωκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, το Σάββατο 13-4-2019, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο και τους τοπικούς συμβούλους της Δ.Ε. Δελφών και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Γαλαξίδι, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου και του τοπικού συμβουλίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν το Κάστρο της Άμφισσας, όπου παρακολούθησαν την αναπαράσταση της απελευθέρωσης με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής.

Την Κυριακή ο υποψήφιος περιφερειάρχης μαζί πάντα με και οι συνεργάτες του, προσκεκλημένοι του κ. Δημάρχου Δήμου Δελφών, παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα επισκέφθηκαν το Πολύδροσο όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες της περιοχής, για αρκετά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση