Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη μέρα περιοδείας στη Φθιώτιδα για Αναγνωστάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 18:47 Πρώτη μέρα περιοδείας στη Φθιώτιδα για Αναγνωστάκη

Από τη Λαμία και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ξεκίνησε την Τρίτη 16 Απριλίου τη νέα διήμερη περιοδεία του στη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Στερεά… Υπεροχής», αρχικά συναντήθηκε με τον Σύλλογο Γονέων με τρία παιδιά Φθιώτιδας, όπου συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το δημογραφικό και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα ζευγάρια. Ο κ. Αναγνωστάκης άκουσε τους προβληματισμούς των μελών του Συλλόγου προσθέτοντας ότι ο πυλώνας για την αειφορία της Περιφέρειας και του τόπου είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Ακολούθησαν διαδοχικές επισκέψεις στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κτίριο πρώην ΜΕΡΥΠ), τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας, όπως και τα Γραφεία της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Εκεί συνομίλησε με τους υπαλλήλους για το σημαντικό τους έργο.

Μάλιστα ο προϊστάμενος του τμήματος Εργαστηρίων των Τεχνικών Υπηρεσιών Ζήσης Παπασταμάτης δώρισε στον κ. Αναγνωστάκη ένα αντίτυπο από το βιβλίο του με θέμα “Εκτέλεση-Επίβλεψη ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ” .

Επίσης επισκέφτηκε τον σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του συλλόγου και δήλωσε τη διάθεσή του για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.

Τέλος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τη ΔΕΥΑΛ, τον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ. Στη ΔΕΥΑΛ συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Θεοδωρακόπουλο Γιάννη, όπου συζήτησε για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ΔΕΥΑ, με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου, των επιχειρήσεων, και της υποστήριξης του Πρωτογενή Τομέα.

Στον ΔΕΔΔΗΕ και στη ΔΕΗ, επισκέφτηκε τους εργαζομένους και συζήτησε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα συνεχίσει την Τετάρτη 16 Απριλίου 2019 το πρωί την περιοδεία του στη Φθιώτιδα σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη, όπως επίσης θα επισκεφτεί και τον Φορέα διαχείρισης Οίτης στα Λουτρά Υπάτης.