Αύριο: Ημερίδα για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων και στερεών αποβλήτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 14:37 Αύριο: Ημερίδα για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων και στερεών αποβλήτων

Την Παρασκευή 19 Απριλίου από το Δήμο Λαμιέων και το ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας…

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας) και με τη συμμετοχή του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ε.ο.αν.) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Λαμιέων – Ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Η ημερίδα έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους Δήμους-μέλη του. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας.

Η Ημερίδα που είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Βιοκλιματικού κτιρίου της ΔΕΥΑ Λαμίας, που βρίσκεται Ανδρέα Παπανδρέου & Τάσου Ισαάκ, με τη συμμετοχή των περιβαλλοντικών ομάδων του 3ου και του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Αναλυτικά το  πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  • 10:00-10:30:Προσέλευση – Εγγραφές
  • 10:30-10.40: Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Λαμιέων& Πρόεδρο του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ Νίκο Σταυρογιάννη.
  • 10.40-12.20: Ομιλίες - Παρουσιάσεις
  • 10.40-11.00:    Κυριακή Μιχελάκου, Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού, Μελετών, Έργων, Ποιότητας, Αξιοποίησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

  • 11.00-11.20:    Γεώργιος Λάμπρου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων

«Η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Λαμιέων»

  • 11.20-11.40:    Σπυρίδων Νικολάου, Μέλος ΔΣ Δικτύου ΦοΔΣΑ, Δήμαρχος Θηβαίων

 «Ο ρόλος του Δικτύου των ΦοΔΣΑ στην ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων»

  • 11.40-12.00:    ΡόζηΧαριτοπούλου, Αναπλ. Δ/ντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ε.ο.αν.)

«Το νέο νομικό πλαίσιο για την ανακύκλωση στους ΟΤΑ - Προοπτικές και προκλήσεις»

  • 12.00-12.20:    Δημήτρης Παπασωτηρίου, Χημικός Μηχανικός, Υπεύθυνος Τμήματος Marketing& Επικοινωνίας με OTA, Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ)

«Η ανακύκλωση συσκευασιών στην Ελλάδα»

  • 12:20- 13:20 Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις

Την Ημερίδα συντονίζει ο Χαράλαμπος Τσοκανής, Γενικός Διευθυντής Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com