Η «Πρόταση Ευθύνης» στα ΚΑΠΗ Λαμίας και στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 23:20 Η «Πρόταση Ευθύνης» στα ΚΑΠΗ Λαμίας και στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης», επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Απριλίου τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων.

Ο κ. Σταυρογιάννης και οι συνεργάτες του συνάντησαν στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου και μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στη μέχρι τώρα συνεργασία του Δήμου με τον Ι.Σ.Φ. καθώς και στις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από κοινού μέχρι σήμερα και στις οποίες υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή δημοτών. Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα και οι ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και των υπόλοιπων Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η ανάγκη να δημιουργηθεί ξανά η Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνέχεια με μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων προκειμένου εθελόντριες νοσηλεύτριες καθώς και ιατρικό προσωπικό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δημότες μας που είναι μέλη των ΚΑΠΗ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις των ανθρώπων του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» στα ΚΑΠΗ και τον ΙΣΦ:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση