Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Δωρεάν WiFi στα Αστικά και ειδική προσφορά για τους μαθητές!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 09:16 Λαμία: Δωρεάν WiFi στα Αστικά και ειδική προσφορά για τους μαθητές!

Τώρα σερφάρεις δωρεάν σε όλα τα αστικά λεωφορεία της πόλης !!!

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε. αλλάζει, εκσυγχρονίζεται και μετονομάζεται σε ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΜΙΑΣ. Ταυτόχρονα μας προετοιμάζει για την άφιξη, σε λίγο καιρό, και του ηλεκτρονικού - έξυπνου εισιτηρίου.

Οι  ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΜΙΑΣ πλέον στο πλαίσιο του ευρύτερου εκσυγχρονισμού τους φέρνουν παροχές και δώρα στο επιβατικό κοινό της πόλης μας - και ειδικότερα στο νεανικό επιβατικό κοινό -  παρέχοντάς τους πιλοτικά free Wifi σε όλα τα λεωφορεία.

Επίσης για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Σάββατο 20 Απριλίου και μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου όλοι οι μαθητές που κατέχουν τη γνωστή μαθητική ταυτότητα  (χρώματος  Μώβ για το 2019) από αυτό το Σαββατοκύριακο 20 Απριλίου 2019 αλλά και τις γιορτές του Πάσχα  και όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι την λήξη της σχολικής περιόδου θα ακυρώνουν μισό εισιτήριο.

Δείτε το βίντεο:

Στις διακοπές του καλοκαιριού δε θα ισχύει η παραπάνω παροχή για τους μαθητές, αλλά από το Σεπτέμβριο του 2019 οι ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΜΙΑΣ επανέρχονται με νέα πακέτα προσφορών.

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΜΙΑΣ
Η έξυπνη κίνηση στη μετακίνηση