Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδοιπορικό Αναγνωστάκη στη Βόρεια Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 18:11 Οδοιπορικό Αναγνωστάκη στη Βόρεια Εύβοια

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης στα πλαίσια του οδοιπορικού που πραγματοποιεί σε κάθε περιοχή της Περιφέρειας  και συνοδευόμενος από Ευβοιώτες υποψηφίους του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Απριλίου επισκέφτηκαν το Βόρειο Τμήμα της Εύβοιας.

Την Πέμπτη ο κ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την περιοδεία τους από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, με σκοπό την επαφή με το Διοίκηση και το Ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, ώστε να συζητηθεί η λειτουργία του, να καταγραφούν οι ελλείψεις και τα όποια ζητήματα υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αμέσως μετά το κλιμάκιο πραγματοποίησε επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα, για να συναντηθούν αντίστοιχα με τις Διοικήσεις και το Προσωπικό.   Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού, περιηγήθηκαν στο κέντρο της Ιστιαίας και στα καταστήματα της πόλης συνομιλώντας με τους πολίτες για ζητήματα καθημερινότητας και ιδιαιτέρως για θέματα που πρέπει να απασχολούν την Περιφερειακή Αρχή. Με το ίδιο σκεπτικό πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε χωριά της περιοχής, τα Γιάλτρα, τον Αι Γιώργη και την «ακριτική» Λιχάδα.

Την Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, συναντήθηκαν με τα μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων, για να συζητηθούν οι ελλείψεις και οι αστοχίες που δεν αφήνουν την περιοχή και ειδικά τη Λουτρόπολη της Αιδηψού να αναπτυχθεί στο βαθμό που πρέπει και μπορεί καθώς και να αναζητηθούν οι τρόποι και τα εργαλεία που θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Αντίστοιχη κουβέντα έγινε και με τον  Εμπορικό Σύλλογο Αιδηψού.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση Ιχθυοκαλλιέργειας, να δουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και να συνομιλήσουν με όλους τους εργαζόμενους της μονάδας για το παρών και το μέλλον του κλάδου.

Έπειτα ακλούθησε επίσκεψη στο Λιμενικό Σταθμό Ωρεούς και η περιοδεία συνεχίστηκε στα υπόλοιπα χωριά, για να καταλήξει εκ νέου στα Λουτρά της Αιδηψού ενόψει του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιστιαίας Αιδηψού.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούν όλοι οι φορείς, με βάση ένα στρατηγικό σχέδιο, για την πολυπόθητη ανάπτυξη της Περιοχής.