Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία Σπανού στο Δήμο Καρύστου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 19:08 Περιοδεία Σπανού στο Δήμο Καρύστου

Επίσκεψη στον Δήμο Καρύστου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας".

Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, ο Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καρύστου, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό τμήμα και περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας στην παραλία Μαρμαρίου, όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες  ξεκινά από την Περιφέρεια το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα Κάψαλα, τα Στύρα, τα Νέα Στύρα, Μεσοχώρια και τον Αλμυροπόταμο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών.

«Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε μεθοδικά και με γνώμονα τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών. Στόχος μας η ανάπτυξη και ταυτόχρονα η βελτίωση της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε, όπως ξεκινήσαμε. Με πρόγραμμα και κυρίως σοβαρότητα», σχολίασε ο Φάνης Σπανός με το πέρας της επίσκεψης.