Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα ο Αναγνωστάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 20:39 Σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα ο Αναγνωστάκης

Μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις  με πολίτες και φορείς, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα, όπου βρέθηκε με υποψήφιους του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», σε συνέχεια του οδοιπορικού τους σε περιοχές της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη (24/04) επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υπ. Υγείας κ. Βαρδαρού,  ενημερώθηκαν για τα θέματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του καθώς και για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό του.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό τμήμα,   για να καταλήξουν σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της περιοχής στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το λιμάνι Μαντουδίου (Κυμάσι), παρουσία του προέδρου του ΟΛΝΕ κ. Παπανδρέου, με σκοπό την αποτίμηση της ζημιάς, που υπέστη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Στα πλαίσια επαφών με διακεκριμένες επιχειρήσεις επισκέφτηκαν επίσης τη μονάδα παραγωγής τροφίμων «ΚΕΝΤΡΗΣ ΑΕ» και συζήτησαν τόσο με τη Διεύθυνση όσο και με τους εργαζόμενους της.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με οδοιπορικό στη Λίμνη, στην Αγία Άννα  και στα χωριά της περιοχής, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και κατοίκους των περιοχών.