Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε 8χρονο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 19:30 Σοκ: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε 8χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας, με ένα κοριτσάκι να δίνει μάχη για τη ζωή του από σφαίρα πυροβόλου όπλου, πιθανότατα από μπαλωθιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το κοριτσάκι έπαιζε το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού του μαζί με άλλα παιδάκια, παρουσία και των γονιών του.

Ξαφνικά το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς κανείς να είναι σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το άτυχο κοριτσάκι στις 16:30' διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το άτυχο κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όλα δείχνουν ότι έχουν επανάληψη της τραγωδίας με τον 11χρονο Μάριο, που έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου, και σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Το Πάσχα στη Ρούμελη υπάρχει το έθιμο όταν βγαίνει ο οβελίας από τη φωτιά να ρίχνουν μπαλωθιές. Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο έγινε και στη γειτονιά του άτυχου κοριτσιού και μια από τις σφαίρες πέφτοντας χτύπησε την 8χρονη στο κεφάλι.

Στο χώρο έχει γίνει αυτοψία από τους αστυνομικούς, ενώ την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.