Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον πυροβόλησε για τα βοσκοτόπια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 17:06 Τον πυροβόλησε για τα βοσκοτόπια

Τσακώθηκαν για τα βοσκοτόπια και είπε να λύσει τις διαφορές με την καραμπίνα.

Ο λόγος για έναν 70χρονο κτηνοτρόφο από τη Φωκίδα, ο οποίος και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 70χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία 60χρονου, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι μετά από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, για προσωπικές τους διαφορές, κατευθύνθηκε προς το όχημα του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον του, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Οι αστυνομικοί που άμεσα πήγαν στο σημείο, διενήργησαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρεις (3) κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Τόσο το όπλο όσο και οι κάλυκες, θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο 70χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.