Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για την 59χρονη Βάσω

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 08:10 Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για την 59χρονη Βάσω

Στον Πηνειό επικεντρώνονται ξανά οι αρχές…

Δεν έχει τελειωμό ο πόνος και η αγωνία στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία Τάκη Σιλεβίστα, καθώς δύο μήνες σχεδόν από την εξαφάνιση της αγαπημένης τους γυναίκας και μητέρας, Βάσως, δεν έχουν βρει κανένα ίχνος της.

Η 59χρονη Βάσω Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη εξαφανίστηκε από το πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 στον Άγιο Χαράλαμπο στη Λάρισα, ανήμερα της Κυριακής των Αποκρεών και έκτοτε κανείς δεν έχει δει ή ακούσει κάτι για εκείνη.

Η οικογένειά της είχε εναποθέσει τις όποιες ελπίδες της στις έρευνες που είχαν γίνει από τις αρμόδιες αρχές, αστυνομία και πυροσβεστική, όμως τα μηδενικά αποτελέσματα μεγάλωσαν τον πόνο της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, όλο αυτό το διάστημα έγιναν συγκρίσεις του γενετικού υλικού της εξαφανισθείσας με αυτό των σορών αγνώστων γυναικών που εντοπίστηκαν, με αρνητικά αποτελέσματα.

Από την Πέμπτη 2 Μαΐου, οι έρευνες ξανάρχισαν στην περιοχή του Πηνειού ποταμού από άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τη συμμετοχή και ανδρών της ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό έστω κάποιων στοιχείων που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Σημειώνουμε ότι με την υπόθεση της 59χρονης Βάσως, ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής ΝΙκολούλη «Φως στο Τούνελ» προσθέτοντας δύο ακόμη στοιχεία στο παζλ της εξαφάνισης, τόσο για το χρόνο που εξαφανίσθηκε, όσο και για την κατάσταση που βρισκόταν πριν την εξαφάνιση. Στοιχεία που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν – αξιολογηθούν από τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό κάποιων ιχνών της 59χρονης.