Νέες παραιτήσεις και αλλαγές στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 21:57 Νέες παραιτήσεις και αλλαγές στο Δήμο Μακρακώμης

Ο Γιώργος Κυριαζής άμισθος Αντιδήμαρχος στη θέση του Ξενοφώντα Συρράφου…

Συνεχίστηκαν οι παραιτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης από την πλευρά της πλειοψηφίας, και μετά τους Κώστα Μπήτο και Αθανάσιο Μαγουλά, στις 24 Απριλίου έγινε δεκτή και η παραίτηση του Κωνσταντίνου Λιασκώνη.

Σημειώνουμε ότι τις θέσεις των δύο πρώτων κατέλαβαν οι αναπληρωματικοί, Πολυξένη Μπεκτασιάδου – Οικονόμου και Ανδρέας Ακρίβος, ενώ είχαν αρνηθεί την θέση οι δήυο πρώτοι αναπληρωματικοί Αθανάσιος Φαρρής και Αικατερίνη Λάμπου.

Οι Αντιδήμαρχοι

Αλλαγές όμως επήλθαν και στα πρόσωπα των Αντιδημάρχων, καθώς παραιτήθηκε ο Ξενοφών Συρράφος που στηρίζει επίσημα τον αντίπαλο συνδυασμό του νυν Δημάρχου, «Δύναμη Προοπτικής» του Γιώργου Χαντζή.

Έτσι με απόφαση του δημάρχου Μακρακώμης Θύμιου Παπαευθυμίου τον κ. Συρράφο αντικαθιστά μέχρι 31/8/2019 ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυριαζής με αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης, ενώ θα αντικαθιστά και το Δήμαρχο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται. Δεύτερος αναπληρωματικός είναι ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κυρίτσης.

Τέλος στους άλλους δύο έμμισθους Αντιδημάρχους, Αθανάσιο Καραγκούνη και Λάμπρο Θεοδοσόπουλο, μεταβιβάστηκαν επιπλέον οι αρμοδιότητες Ανάπτυξης-Απασχόλησης-Περιβάλλοντος και Αθλητισμού αντίστοιχα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση