Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Χτύπησαν και λήστεψαν 63χρονο με κινητικά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 10:42 Λαμία: Χτύπησαν και λήστεψαν 63χρονο με κινητικά προβλήματα

Τρεις Ρομά, ένας άνδρας και δύο γυναίκες μπήκαν στο σπίτι μέρα μεσημέρι και τον λήστεψαν…

Μέρα μεσημέρι, μπούκαραν σε σπίτι 63χρονου που βρίσκεται μάλιστα σε πολυσύχναστη οδό, τρεις θρασύτατοι Ρομά ένας άνδρας και δύο γυναίκες, τραυματίζοντας μάλιστα και τον ιδιοκτήτη που να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα!

Όλα έγιναν γύρω στις 12:30’ το μεσημέρι της Πέμπτης (2/5) στην οδό Μακροπούλου στη Λαμία, όταν οι τρεις Ρομά εισήλθαν στο διαμέρισμα του 63χρονου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Εκεί αφαίρεσαν από κομοδίνο 46 ευρώ που φύλαγε ο 63χρονος, ο οποίος και αντελήφθη την παρουσία τους.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ο άνδρας Ρομά που είναι γνωστός στις αρχές ηλικίας 36 ετών, χτύπησε τον 63χρονο με μπουνιά στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον στη μύτη. Ο παθών αφού συνήρθε από το σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ περιποιήθηκε μόνος του το τραύμα, που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 36χρονος δράστης, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του στη ληστεία προκειμένου να περάσουν χειροπέδες και σε εκείνες.