Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 18:04 Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς στη Λαμία

Ζήτησε καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές για τη ΝΔ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για πολιτική αλλαγή.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ βρέθηκε την Πέμπτη (2/5) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής Γιώργος Αμυράς.

Τον κ. Αμυρά υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Κωσταράς με τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταικούρα.

Ο κ. Αμυράς δήλωσε πως η δική του υποψηφιότητα εστιάζει στο πρόβλημα της φυγής των νέων στο εξωτερικό, στην υπερφορολόγηση που έχει τσακίσει την αγορά και τη συνεχή μείωση των εισοδημάτων που κάνει τα νοικοκυριά να ασφυκτιούν.

Επίσης ανέφερε πως οι εκλογές της 26ης Μαΐου μπορούν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα με καθαρή νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και πολιτευτής της ΝΔ Γεώργιος Κοτρωνιάς οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Αργύρης, Δημήτριος Μητσόπουλος και Νικόλαος Ζιάκας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Κούσουλα, ο υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Δημήτριος Μυριδάκης, τα μέλη της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαρμπαρούσης, Αθανάσιος Φράγκος, Σταύρος Καβαδίας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Κανέλλος και τα μέλη της ΝΔ Γιάννης Πανουργιάς και Γεώργιος Γαλανός, τους οποίους ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά για την παρουσία τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση