Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έπιασε τον κλέφτη στα πράσα και παραλίγο να τον σκοτώσει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 09:33 Έπιασε τον κλέφτη στα πράσα και παραλίγο να τον σκοτώσει

Η συνάντηση του ιδιοκτήτη με τον κλέφτη πήρε άσχημη τροπή...

Όλα έγιναν γύρω στις 11:00' το πρωί στο χωριό Μαραθιάς στη Φωκίδα, όταν ένας 41χρονος πήγε στο κτήμα του όπου μέσα έχει μια αποθήκη.

Φτάνοντας εκεί με το μηχανάκι του, είδε έξω από την αποθήκη ένα Hyundai Accent, με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και έναν νεαρό ρομά να φορτώνει πράγματα.

Μόλις πλησίασε ο νεαρός ρομά τον έριξε κάτω από το μηχανάκι και φεύγοντας βιαστικά με το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από το μηχανάκι, ενώ παραλίγο να πατήσει και τον πεσμένο ιδιοκτήτη, που πρόλαβε να τον αποφύγει. ωστόσο τον χτύπησε με το αυτοκίνητο στα πόδια, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στη συνέχεια στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκε και ένα δεύτερο άτομο που τον περίμενε πιο πέρα και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης ενημερωσε την αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγη ωρα αργότερα να κινείται κοντά στον καταυλισμό των ρομά στην Άμφισσα.

Οι δυο νεαροί ρομά όταν είδαν τους αστυνομικούς το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κλεμμένα πράγματα από την αποθήκη.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού πρόκειται για 29χρονο ρομά που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Δυστυχώς όμως σε λίγο θα είναι πάλι έξω για να συνεχίσει τη "δουλειά" του....