Η Προκήρυξη για την εισαγωγή Αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 19:20 Η Προκήρυξη για την εισαγωγή Αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας και στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η προκήρυξη για το Διαγωνισμό εισαγωγής, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις ανά κατηγορία και οι προϋποθέσεις (ηλικιακές και άλλες) για την εισαγωγή των ενδιαφερόμενων αστυνομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι – ες θα πρέπει να το δηλώσουν αφενός στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσα στις προβλεπόμενες από αυτό προθεσμίες, αφετέρου να υποβάλουν αυτοπροσώπως στις Υπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Τμήματος, ανυπερθέτως μέχρι την 10/05/2019 τα εξής δικαιολογητικά:

α) Αίτηση συμμετοχής (υπόδειγμα «Α΄», ανάλογα με την επιθυμία τους).

β) Φ/φο αίτησης - δήλωσης για συμμετοχή στις γραπτές πανελλαδικές εξετάσεις του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω (3) σχετική (ΜΟΝΟ οι συμμετέχοντες στις γραπτές εξετάσεις).

γ) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται, περιπτώσεως συντρεχούσης, ότι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες και σε ποιες, του άρθρου 42 του ν. 1481/1984 και ότι δεν έχουν κάνει χρήση του δικαιώματος αυτού, για την εισαγωγή τους σε άλλη Σχολή της Αστυνομικής Ακαδημίας, συνοδευόμενη από τα κατάλληλα δικαιολογητικα΄που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Διαβάστε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση