Τέσσερις θέσεις στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 19:39 Τέσσερις θέσεις στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Η ανακοίνωση…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περίοδος 2018-2019, στο ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα & Αλληλεγγύη, Παιδεία- Αθλητισμός» Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ανακοίνωσε ο Δήμος.

Οι θέσεις αφορούν τη στελέχωση των ενταγμένων στη Δράση δομών των Παιδικών Σταθμών με διάρκεια σύμβασης έως 31/8/2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι θέσεις είναι μία (1) ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, μία (1) ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων, μία (1) ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Τραπεζοκόμων και μία (1) ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ (Κτίριο Γκέσση 3ος όροφος), απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διεύθυνσης του Νομικού Προσώπου, υπόψη κ. Κολοβού Σμαραγδή (τηλ. επικοινωνίας: 2226351214).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση