Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δύο διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 12:16 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δύο διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Εκτός από τις αιτήσεις για την πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών, έχουμε από το ΑΣΕΠ δύο ακόμη διαγωνισμούς των οποίων οι ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων εκκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Συγκεκριμένα εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα έξι (76) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Λακωνίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) και την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Στην προκήρυξη υπάρχουν τρεις (3) θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) των νομών Βοιωτίας, Μαγνησίας και Λάρισας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Επίσης εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ για  τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 24 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Διαβάστε επίσης την Πρόσκληση υποψηφίων για τις προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής και Ειδικού Προσωπικού για το σύνολο των προκηρύξεων στην Ειδική Αγωγή.

Τέλος πατήστε ΕΔΩ για τροποποιήσεις ως προς την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων στις προκηρύξεις 1Κ, 2Κ και 3Γ/2019 του ΑΣΕΠ, καθώς και για άλλες διορθώσεις στην 4Κ/2019.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση