Στη Χαλκίδα για στήριξη Φάνη Σπανού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 18:54 Στη Χαλκίδα για στήριξη Φάνη Σπανού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Χαιρετίζω τον επόμενο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τον Φάνη Σπανό...», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ από την πλευρά του ο Φάνης Σπανός ευχήθηκε την επόμενη φορά να τον υποδεχθεί στη Χαλκίδα ως Πρωθυπουργό.

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και άλλα στελέχη επισκέφθηκαν τα Ναυπηγεία Χαλκίδας, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας, ενώ μίλησε και με πολλούς πολίτες κάνοντας βόλτα στο κέντρο της πόλης. 

 

Αξίζει να σημειωθεί (ως θέμα με Φθιωτικό ενδιαφέρον) ότι σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη Φάνη Σπανού βρισκόταν ο γνωστός Λαμιώτης δικηγόρος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Κυρμανίδης.

Μάλιστα στο περιθώριο της περιοδείας ο κύριος Κυρμανίδης θεάθηκε να έχει για αρκετά λεπτά της ώρας συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και το στενό συνεργάτη του Κυρικάκου  Μητσοτάκη, Αθανάσιο Νέζη.

Αν και δεν μπορέσαμε να μάθουμε το περιεχόμενο της σοβαρής, όπως έδειχνε, συζήτησης, ήταν προφανές ότι αφορούσε το βαθμό της συσπείρωσης των νεοδημοκρατών στη Φθιώτιδα.

Είναι γνωστό ότι ο Ηλίας Κυρμανίδης σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχει αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στην ενεργοποίηση των παραταξιακών ανακλαστικών των στελεχών και των μελών της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, έχοντας «βαθιές» και ιστορικά στενές σχέσεις με τον κομματικό πυρήνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση