Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Ειδικού Εκπαιδευτικού κ Βοηθητικού Προσωπικού για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 23:47 Πρόσκληση Ειδικού Εκπαιδευτικού κ Βοηθητικού Προσωπικού για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή των δικαιολογητικών η οποία θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, για τη συμμετοχή υποψήφιων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) στις προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 13/τ. προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) και 2ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 14/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα καλούνται τα μέλη του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) κλάδου ΔΕ01 και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα ειδικά τυπικά καθώς και τα γενικά προσόντα που επικαλούνται για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας στους αξιολογικούς πίνακες των ανωτέρω προκηρύξεων.

Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στην ειδική έντυπη αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών, την οποία συμπληρώνει ο υποψήφιος (αναρτάται σε επεξεργάσιμη μορφή *.docx), και κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Προσοχή: Η Υ.Α. πρόσκλησης ΕΕΠ-ΕΒΠ ανακοινοποιήθηκε μόνο ως προς την αίτηση με συμπλήρωση της κάτωθι φράσης στο μέρος πάνω από τις υπογραφές:

«Έχω πραγματοποιήσει εγγραφή στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., διαθέτω προσωπικούς κωδικούς και έχω ελέγξει τα στοιχεία του ηλεκτρονικού μου φακέλου πριν από την κατάθεση της παρούσας αίτησης.»

Η Υπουργική Απόφαση σε μορφή pdf 

Η αίτηση υποβολής σε μορφή doc