Χρ. Σταϊκούρας: Σύσκεψη στο Δομοκό τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 14:12 Χρ. Σταϊκούρας: Σύσκεψη στο Δομοκό τη Δευτέρα

Οι επισκέψεις - συσκέψεις εργασίας στους δήμους της Φθιώτιδας συνεχίζονται για τον πρώην υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα. Ο 6ος Δήμος κατά σειρά που θα επισκεφθεί είναι ο Δήμος Δομοκού, ενώ την Πέμπτη μαζί με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο, θα εχουν συνάντηση με το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και την Παρασκευή παρουσίαση βιβλιου της Μαρίας Σπυράκη στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, συνεχίζει τον κύκλο επισκέψεών του σε έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και την πραγματοποίηση συσκέψεων. Η έκτη κατά σειρά, για το 2019, σύσκεψη εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Δομοκού, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Παράλληλα, όπως έχει ανακοινωθεί, εγκαινιάζει νέο κύκλο προώθησης του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, με εξειδικεύσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, με τη συμμετοχή των αρμόδιων Τομεαρχών του Κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σταϊκούρας θα επισκεφθεί μαζί με τον αρμόδιο Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Καβάλας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Τέλος, ο κ. Σταϊκούρας, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάση Κυρίτση, θα παρουσιάσουν το βιβλίο της υποψήφιας Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρίας Σπυράκη, με τίτλο «Κυκλική Οικονομία – Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Δύο δρόμοι για νέες δουλειές με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία), την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση