Επιτυχημένη η ημερίδα ενημέρωσης για την ακτινιδιά - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 13:31 Επιτυχημένη η ημερίδα ενημέρωσης για την ακτινιδιά - ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα «καλλιέργεια, εχθροί και ασθένειες της ακτινιδιάς, εξωστρέφεια-προώθηση προϊόντος», στο Πνευματικό Κέντρο Καστριού του Δήμου Μακρακώμης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία επισήμων και παραγωγών, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα αντικείμενα του θέματος της Ημερίδας από τους ομιλητές, την Δρ. Βλουτόγλου Ειρήνη Γεωπόνο-Μυκητολόγο (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο), την Δρ. Χολέβα Κ. Μαρία, Γεωπόνο-Βακτηριολόγο (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο), τον Δρ. Σωτηρόπουλο Θωμά, Γεωπόνο-Ερευνητή (ΕΛ.Γ.Ο. ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’, Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας), τον κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα - Εντεταλμένο Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας,
Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και τον κ. Οικονόμου Γιώργο από την ΚΥΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ομιλητές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκλησή μας, όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καστριού καθώς και τον εφημέριο για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν ο ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ”, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μετά τις ημερίδες της κτηνοτροφίας, της μελισσοκομίας και την ημερίδα για το ακτινίδιο συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε συνεργασία με διάφορους Φορείς, παρά τις όποιες αντιξοότητες, με στοχευμένες ενημερώσεις για τους παραγωγούς της περιοχής με σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και του τόπου μας.

Καραλής Γεώργιος - Πρόεδρος Δ.Σ.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση