Λαμία: Ενοικιάζεται το κυλικείο του Πανεπιστημίου - Μάθε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 09:32 Λαμία: Ενοικιάζεται το κυλικείο του Πανεπιστημίου - Μάθε περισσότερα

Διαβάστε παρακάτω την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του κυλικείου που βρίσκεται στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία.

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με έγγραφες προσφορές και δυνατότητα προφορικής βελτίωσης μέχρι αναδείξεως του τελευταίου πλειοδότη, για την εκμίσθωση ακινήτου ιδιοκτησίας Π.Θ. που βρίσκεται στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία, διεύθυνση Παπασιοπούλου 2-4 και εμβαδού 77,17 περίπου τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 23.05.2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα προσέλευσης 09:30 - 10:00) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στον 4ο όροφο του κτηρίου Παπαστράτου, στο Βόλο, Αργοναυτών και Φιλελλήνων.

Η εκμίσθωση είναι τριετής και αρχίζει από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης της διάρκειάς της, για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών κατ' ανώτατο όριο, με κοινή έγγραφη συμφωνία.

Κατώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος (τιμή έναρξης της πλειοδοσίας) ορίζεται το ποσό των τριακοσίων ευρώ (300,00 €).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ίδιοι ή νόμιμοι εκπρόσωποί τους, ή εναλλακτικά να αποσταλούν με courier μέχρι 22.05.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ. (τέλος προθεσμίας), στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, κτήριο Παπαστράτου Α' όροφος, γραφείο 9, Βόλος, Τ.Κ. 38221. Οι φάκελοι που θα κατατεθούν πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας υποβολής δεν γίνονται αποδεκτοί.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: α) Αίτηση, β) Δελτίο ταυτότητας, γ) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου, δ) Αντίγραφο μερίδας αρμόδιου υποθηκοφυλακείου για τον υποψήφιο μισθωτή ή εγγυητή.

Η τελική επιλογή θα γίνει με κριτήριο αφενός μεν τη συμφερότερη προσφορά, αφετέρου δε την τιμή και την ποιότητα των προσφερόμενων βασικών ειδών, ενώ θα αξιολογηθεί και η συναφής εμπειρία και το αξιόχρεο του ενδιαφερομένου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η εγγύηση για την υπογραφή της μίσθωσης καθορίζεται κατ' ελάχιστο σε τρία μηνιαία μισθώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 -74378 (κα Γ. Σιαπάτη).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση