Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 17:46 Στη Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου ο Νίκος Σταυρογιάννης

Συνέχισε τις περιοδείες στις Κοινότητας των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Τελευταίος σταθμός έξι από τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου.

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Βρεθήκαμε σε 6 από τις 10, πανέμορφες κοινότητες του Γοργοποτάμου, το Μοσχοχώρι, τη Δαμάστα, την Ηράκλεια, το Νέο Κρίκελλο, τις Βαρδάτες και το Γοργοπόταμο.

Οι παρεμβάσεις που κάναμε όπως το γήπεδο του Ν.Κρικέλλου, η πεζοδιαδρομή της Δαμάστας που έφτασε πια στα Ψωρονέρια, οι νέες αίθουσες στο Δημ. Σχολείο Μοσχοχωρίου που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, αλλά και η ίδρυση ΚΔΑΠ στο Μοσχοχώρι, συνεχίζονται με αξιοπιστία και συνέπεια λόγων και έργων.

Παράλληλα, κεντρικός άξονας του σχεδιασμού μας για την ερχόμενη τετραετία, είναι η ορθολογική και βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων των πηγών του Γοργοποτάμου και η αξιοποίησή τους για την αγροτική παραγωγή αλλά και η ανάδειξη του φυσικού πλούτου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την τοπική οικονομία.

Επεκτείνουμε το τηλέλεγχο-τηλεχειρισμό των υδραγωγείων σε όλες μας τις κοινότητες, τοποθετούμε έξυπνα υδρόμετρα και δημοπρατούμε το έργο αποκατάστασης φυσικού τοπίου με δημιουργία πεζοδιαδρομής και εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή που διέρχεται ο αγωγός ύδρευσης από τις πηγές ως τον οικισμό του Γοργοποτάμου. Τέλος, ενώνουμε την ιστορική γέφυρα του Γοργοπόταμου με τη Στρώμη μέσα από σηματοδοτημένο μονοπάτι ιστορικής και περιβαλλοντικής περιήγησης, μαζί με το Δήμο Δελφών.»