Το Ευχαριστώ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 11:52 Το Ευχαριστώ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»

«TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL: Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην υποβολή της πρότασης»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε η πρόταση που είχε υποβάλλει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων στο πλαίσιο πρόσκλησης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ συνολικού προϋπολογισμού 1.796.641,00€ με τίτλο: «TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL»!

Το στοίχημα κερδήθηκε από τους συναδέλφους επιχειρηματίες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα αφού αποδείξαμε για ακόμη μία φορά πως μέσα από τη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας & οικονομίας. Οι επαγγελματίες της πόλης αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, με τη συμπαράσταση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας & με τη μεθοδική συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων υποβάλαμε την πρόταση, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της κατάθεσης του φακέλου.

Σημειώνεται δε, ότι η πρόταση που καταθέσαμε τον περασμένο Νοέμβρη έλαβε τη 10η θέση στην κατάταξη βαθμολογίας πανελλαδικά μεταξύ των εγκεκριμένων προτάσεων!

Το σημαντικό αυτό έργο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της πόλης μας στηρίζοντας ουσιαστικά τις εμπορικές επιχειρήσεις. Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα συντελέσουν στην ανάδειξη μιας ενιαίας ταυτότητας της εμπορικής περιοχής, στην προβολή – προώθηση – ανάδειξη του εμπορικού μας ιστού, μέσω επεμβάσεων στις προσόψεις των καταστημάτων με στόχο την κοινή τους ταυτότητα και ομοιομορφία αλλά και την ψηφιακή προβολή της κάθε επιχείρησης.

Μέσω της υλοποίησης του προγράμματος θα αναζωογονηθεί το ιστορικό μας κέντρο, θα δημιουργηθεί μια εικόνα ομοιομορφίας, εξυπηρέτησης και άνεσης των επισκεπτών-αγοραστών και θα γίνει πιο ελκυστικό το εμπορικό περιβάλλον για τους καταναλωτές.

Το ανοικτό κέντρο εμπορίου που θα δημιουργηθεί, θα μείνει και θα αποτελέσει πρόκριμα για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση