"Πράσινο φως" για τρεις θέσεις στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 21:27 "Πράσινο φως" για τρεις θέσεις στην Περιφέρεια Στερεάς

Το «πράσινο φως» για τη σύναψη διακοσίων σαράντα οκτώ (248) συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες (για απασχόληση σε αναγνωρισμένη σχολή) ή έως έντεκα (11) μήνες για απασχόληση σε παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, και τη σύναψη τριακοσίων εννέα (309) συμβάσεων μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τις ωφελούμενους, ανακοίνωσε το ΥΠΕΣ.

Για την Αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, προβλέπονται τρεις (3) θέσεις ΙΔΟΧ και 19 θέσεις ΣΜΕ.

Ειδικότερα οι τρεις θέσεις ορισμένου χρόνου είναι για την Περιφέρεια Στερεάς Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ενώ 18 θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου είναι στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και μία στο Νομικό Πρόσωπο για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό του Δήμου Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com