Λαμία: Σήμερα απολογείται ο 63χρονος για ασέλγεια σε 23χρονη ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 07:10 Λαμία: Σήμερα απολογείται ο 63χρονος για ασέλγεια σε 23χρονη ΑμεΑ

Αθώος δηλώνει ο 63χρονος μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη…

Με καλυμμένο το πρόσωπό του, προσήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5) στα Δικαστήρια Λαμίας ο 63χρονος που κατηγορείται για συνουσία και ασελγείς πράξεις σε βάρος 23χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Δείτε βίντεο με την προσαγωγή του:

Μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη στις 11:00’ το πρωί.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του κατηγορουμένου, ο πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του κοριτσιού, δηλώνει αθώος, ενώ και ο ίδιος αξιολογεί ως ελάχιστα τα στοιχεία που βρίσκονται στο κατηγορητήριο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του συνηγόρου του 63χρονου:

Θυμίζουμε ότι η αποκάλυψη της υπόθεσης με τη σεξουαλική κακοποίηση της 23χρονης που έχει νοητική υστέρηση από την παιδική της ηλικία, είχε συγκλονίσει τη Φθιώτιδα μέσα στις ημέρες του Πάσχα. Τότε μετά από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε ένας 74χρονας γείτονας του κοριτσιού.

Ακολούθησαν όμως και νέες μαρτυρίες, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού που φαίνεται ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τον 63χρονο ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση