Αποκλεισμένο το κέντρο της Λαμίας για τις ομιλίες των υποψηφίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 19:57 Αποκλεισμένο το κέντρο της Λαμίας για τις ομιλίες των υποψηφίων

Ποιες ώρες και ποιοι δρόμοι κλείνουν για την ομαλή διεξαγωγή των προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Στην τελική ευθεία των εκλογών της 26ης Μαΐου έχουμε φτάσει ωστόσο υπάρχουν ακόμη μερικά 24ωρα που όλοι μας θα πρέπει να κινηθούμε σε προεκλογικούς ρυθμούς!

Σήμερα Πέμπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/5) στο κέντρο της Λαμίας θα φιλοξενηθούν πέντε προεκλογικές ομιλίες, που θα φέρουν αποκλεισμό συγκεκριμένων οδών.

Ειδικότερα

Για την Πέµπτη (23-05-2019)

Θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 20:00' έως και µισή ώρα µετά το πέρας της προεκλογικής οµιλίας (ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην πλατεία Διάκου και ο Απόστολος Γκλέτσος στην πλατείας Ελευθερίας), από τη συµβολή της οδού Σκληβανιώτη µε την Πλατεία Ελευθερίας, ενώ η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται εκ των οδών Σκληβανιώτη-Μακροπούλου- Πατρόκλου, προκειµένου οχήµατα κατευθυνθούν προς το κέντρο πόλεως.

Για την Παρασκευή (24-05-2019)

α) Θα έχουμε ολική διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 18:30΄ έως και µισή ώρα µετά το πέρας της οµιλίας του Νίκου Σταυρογιάννη στο τµήµα της  συµβολής των οδών Κολοκοτρώνη µε Πλατεία Πάρκου έως και τη συµβολή της οδού Καραγιαννοπούλου µε Πλατεία Πάρκου.

β) Ολική διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 16:30΄ έως και µισή ώρα µετά το πέρας της οµιλίας του Φάνη Σπανού (θα ξεκινήσει στις 21:00’) από τη συµβολή της οδού Σκληβανιώτη µε την Πλατεία Ελευθερίας, ενώ η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται εκ των οδών Σκληβανιώτη-Μακροπούλου- Πατρόκλου, προκειµένου οχήµατα κατευθυνθούν προς το κέντρο πόλεως. Σημειώνουμε ότι με την παραπάνω απαγόρευση εξυπηρετείτραι και η προεκλογική ομιλία του Θύμιου Καραΐσκου που ξεκινά νωρίτερα στην ίδια οδό (Διάκου).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση