Ολιγοήμερη τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 16:44 Ολιγοήμερη τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Ολιγοήμερη τροποποίηση, λόγω αναμενόμενου κυκλοφοριακού φόρτου ενόψει της επιστροφής τα Σαββατοκύριακα των εκλογών, καθώς και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, θα σημειωθεί στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας που βρίσκονται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα,  και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του εν λόγω κόμβου.

Ειδικότερα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από την Κυριακή 26 έως τη Δευτέρα 27 Μαΐου,  από τη Κυριακή 2  Ιουνίου έως  τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και τέλος από την Κυριακή 16 έως τη Τρίτη 18 Ιουνίου, θα ισχύσει προσωρινή άρση των μόνιμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε αριστερή και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο μόνιμο αποκλεισμό της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης από το 89,6ο έως το 90ο χλμ., καθώς και  του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση Αθήνα.

Κατά τα ανωτέρω διαστήματα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς  Αθήνα, μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Υπενθυμίζουμε, πως τις υπόλοιπες ημέρες και έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) με την κυκλοφορία από το 88ο έως 91ο χλμ., να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση