Στάθηκε ξανά στα πόδια του ο Κουφοντίνας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 09:37 Στάθηκε ξανά στα πόδια του ο Κουφοντίνας

Εκτός εντατικής βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που από χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε ξανά στην μονάδα AIDS του πρώτου ορόφου του Νοσοκομείου Βόλου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ έκανε και τα πρώτα του μικρά βήματα μετά από αρκετό καιρό.

Ο πολυισοβίτης εκτελεστής της 17 Ν, που έκανε απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, για να του χορηγηθεί άδεια που είχε απορρίψει ο εισαγγελέας, σταμάτησε την περασμένη Παρασκευή την απεργία, τη στιγμή που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεσε την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Βόλου που ήταν αντίθετο με την άδεια του και δέχθηκε την παροχή πέραν την ηλεκτρολυτών και σταδιακά τροφής.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η σίτιση του Δ. Κουφοντίνα ξεκίνησε σταδιακά από την Παρασκευή με τσάι, πλέον τρώει σούπες και πίνει υγρά, παράλληλα εξακολουθούν να του χορηγούνται ενδοφλέβια υγρά και ηλεκτρολύτες και τις επόμενες ημέρες θα του χορηγηθεί στερεά τροφή.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν, τονίζουν ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις του έχουν βελτιωθεί, ενώ αργά χθες το μεσημέρι, σηκώθηκε από το κρεβάτι, με τη βοήθεια των γιατρών και έκανε τα πρώτα του δύο βήματα, με τη βοήθεια των γιατρών.

Το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης εξακολουθεί να φυλάσσεται νυχθημερόν στο Νοσοκομείο Βόλου, από ισχυρές δυνάμεις οπλισμένων σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομίας.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση