Η δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 09:48 Η δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Τη σιγουριά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, αλλά και τη δικαίωση των επιλογών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο για τις αυτοδιοικητκές εκλογές, αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Σπύρος Κωσταράς.

«Μία νέα μέρα, γεμάτη φως και ελπίδα, ξημέρωσε για την Ελλάδα! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατίας μας και ξεκίνησαν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, έπειτα από τα 4,5 χρόνια πικρών εμπειριών της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κωσταράς και συνεχίζει: «Επέλεξαν με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή έχουν πειστεί πως αξίζουμε καλύτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υπέστησαν μια στρατηγική συντριπτική ήττα».

Στην ίδια δήλωση ο κ. Κωσταράς ευχαριστεί όλους του πολίτες που διαμόρφωσαν το «γαλάζιο του χάρτη» και επισημαίνει «Όπως είπε ο Πρόεδρός μας και αυριανός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνησή μας θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!».

Τέλος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Κωσταράς σημειώνει: «Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο οι επιλογές της Παράταξής μας δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Φυσικά, ακόμη δεν θριαμβολογούμε ούτε εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή  για την μεγάλη νίκη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση