Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχε Άγιο Λαμιώτισσα που τούμπαρε στη διασταύρωση του ICE

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 08:21 Είχε Άγιο Λαμιώτισσα που τούμπαρε στη διασταύρωση του ICE

Εκτροπή και ανατροπή με το καλημέρα, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό...

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε 51χρονη Λαμιώτισσα που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης του ICE λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης (29/5).

Η γυναίκα ερχόταν από την μεριά της Αμφιθέας και μπήκε στον περιφερειακό από την παραπάνω διασταύρωση με κατεύθυνση προς Ξηριώτισσα.

Άγνωστο πως, το αμάξι συνέχισε να στρίβει δεξιά με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο και να ανατραπεί στο παρακείμενο αυλάκι. Παρά την ατυχία της, η γυναίκα στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς δεν χτύπησε, ενώ και η πόρτα της οδηγού άνοιγε κανονικά αφού βρισκόταν στο κενό από το χαντάκι.

Με τη βοήθεια διερχόμενων η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δεν χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβεστών που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο με δύο οχήματα. Ομοίως έφθασε και πλήρωμα της 7ης ΕΜΑΚ που επίσης δε χρειάστηκε να παρέμβει.

Διασώστες του ΕΚΑΒ τοποθέτησαν προληπτικά στην 51χρονη κολάρο και τη μετέφεραν εμφανώς σαστισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Τροχαία Λαμίας βρέθηκε επίσης στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και για την καταγραφή του απρόοπτου συμβάντος.