Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει δυνατά ο Φάνης Σπανός – Δήλωση στήριξης Γιαννόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 11:23 Συνεχίζει δυνατά ο Φάνης Σπανός – Δήλωση στήριξης Γιαννόπουλου

Συνεχίζει την επαφή με τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ενόψει και της δεύτερης Κυριακής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ενδεικτική η ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Συνεχίζουμε την επαφή μας με τους πολίτες! Ακούμε ό,τι τους απασχολεί και διαδίδουμε το μήνυμα για την ερχόμενη Κυριακή. Ψηφίζουμε για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα. #epimenoume2019».

Στήριξη Γιαννόπουλου

Εντωμεταξύ με γραπτή του δήλωση ο πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Γιαννόπουλος, επαναλαμβάνει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού και του συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

«Ο Θανάσης Γιαννόπουλος με τον συνδυασμό του 2014 «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ», οι υποψήφιοι περιφερειακοί του σύμβουλοι και οι ψηφοφόροι του στηρίζουνε για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος τον Φάνη Σπανό.

Γιατί ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ γνωρίζει τι σημαίνει Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και έχει γνώση της Περιφερειακής πραγματικότητας. Οι πολίτες απαιτούν και θέλουν και το απέδειξαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή να έχουν περιφερειάρχη που να ενώνει και να εμπνέει και να δημιουργεί συνθήκες συναίνεσης και συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο ΦΑΝΗΣ απέδειξε ο ίδιος και στους πιο δύσπιστους ότι με την εμπειρία και την γνώση που απέκτησε πέντε χρόνια τώρα στην Περιφέρεια μπορεί να είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας κάτι που το επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής. Ο Φάνης μπορεί να ενώσει και να συνεννοηθεί με όλους τους συνδυασμούς διασφαλίζοντας την απαραίτητη συναίνεση και συνεννόηση μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το καλό της Περιφέρειας και την επίλυση των προβλημάτων της.

Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι ο Φάνης Σπανός είναι η σωστή επιλογή για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος

''επιμένουμε Στην καρδιά της Ελλάδας''»