Το καλύτερο δώρο για τα σημερινά γενέθλιά μας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 11:00 Το καλύτερο δώρο για τα σημερινά γενέθλιά μας!

Το φράγμα των 100.000 επισκέψεων σε μία ημέρα έσπασε το LamiaReport.

Σήμερα (30/5/19) το LR συμπληρώνει 9 χρόνια λειτουργίας και είναι πολύ όμορφο να τα γιορτάζεις με ενα μοναδικό ρεκόρ, αφού η «Google analytics» κατέγραψε 105.000 επισκέψεις, με 382.000 προβολές σελίδων σε μία μέρα.

Ένα ακόμη μοναδικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Νο1 portal της Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο είναι και μεταξύ των κορυφαίων Local News Sites σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι αναγνώστες μας εμπιστεύθηκαν το LamiaReport και την προεκλογική περίοδο, αφού όλες οι ημέρες κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας. 

Την Δευτέρα των εκλογών 27/5 το LamiaReport σημείωσε ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας καταγράφοντας 105.000 επισκέψεις σε ένα 24ωρο – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της «Google analytics» –.

Ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των προβολών σελίδας, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας το νούμερο των 382.000 προβολών σελίδων μέσα στο ίδιο 24ωρο.

Η ομάδα του LamiaReport νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους εσάς, που 9 ολόκληρα χρόνια τώρα, μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, με την δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο ακούραστα και δυναμικά, να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα, για ότι συμβαίνει στον τόπο μας και αλλού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση