Το ευχαριστώ του Μπάμπη Λιόλιου και το μήνυμα της δεύτερης Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 18:07 Το ευχαριστώ του Μπάμπη Λιόλιου και το μήνυμα της δεύτερης Κυριακής

Αγαπητοί συνδημότες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξή σας στον όμορφο αγώνα που δίνουμε για το μέλλον του Δήμου Δομοκού. Ευχαριστώ θερμά επίσης και όσους συνδημότες δεν ψήφισαν τον συνδυασμό, για τον πολιτικό πολιτισμό που επιδείχθηκε στο σύνολο της εκλογικής διαδικασίας της πρώτης Κυριακής.

Το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου αποτύπωσε με τον πλέον παραστατικό τρόπο, ότι ο τόπος χρειάζεται τη συνεργασία δυνάμεων.

Το μέλλον του Δήμου Δομοκού δεν μπορεί να είναι απόφαση μιας μικρής ομάδας πλειοψηφίας, αλλά του συνόλου των δημοτών που ζουν και δραστηριοποιούνται στον όμορφο τόπο μας.

Αυτό υποστηρίξαμε τόσο στην ιδρυτική μας διακήρυξη όσο και στις προγραμματικές μας εξαγγελίες ως «+δημότες», επιλέγοντας το ομαδικό πνεύμα, την κοινή προσπάθεια, έχοντας ως εφόδια την γνώση και την εμπειρία της σύγχρονης διοίκησης, συγχρόνως με την όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.

Αυτή την Κυριακή αποφασίζετε για τον άνθρωπο που θα διοικήσει. Που θα διαχειριστεί το μέλλον της περιοχής μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Χρόνια, που είναι καθοριστικά για το αν θα είμαστε οδηγοί ή ουραγοί, της έτσι κι αλλιώς αναγκαστικής εξέλιξης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν έδωσα ποτέ μέχρι σήμερα υποσχέσεις. Ανέλαβα από την αρχή δεσμεύσεις, ότι αυτή η προσπάθεια είναι για όλους όσοι νοιάζονται πραγματικά για το καλό του Δήμου Δομοκού. Όραμα μου, ένας Δήμος πρότυπο που θα δίνει λύσεις τόσο στα απλά καθημερινά, όσο και στα πιο σύνθετα θέματα που έχουν να κάνουν με το αύριο.

Σε αυτήν την προσπάθεια σας θέλω «+οδοιπόρους».

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι για το μέλλον του Δήμου. Με το χέρι στην καρδιά ψηφίστε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα για αυτόν.

Χαράλαμπος Λιόλιος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού με το συνδυασμό «+δημότες»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση