Στη Λαμία ο Κωστής Χατζηδάκης για τη στήριξη Σπανού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 13:35 Στη Λαμία ο Κωστής Χατζηδάκης για τη στήριξη Σπανού

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, βρέθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Σε σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε, ο  Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της παράταξης στις ευρωεκλογές και για το μήνυμα που πρέπει να περάσουν στον κόσμο της Ελλάδας των ευκαιριών.

Στην παρατήρηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σπύρου Κωσταρά για τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα στις ευρωεκλογές και στη μεγάλη προσπάθεια για την τελική επικράτηση του Φάνη Σπανού, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι δικαιώνεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την πολιτική της για λιγότερους φόρους και άνοιγμα στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ενώ αναφερόμενος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής για τις περιφέρειες είπε ότι στόχος τους είναι οι 12 από τις 13 περιφέρειες (έχει χαθεί ήδη η Κρήτη).

Για την υποψηφιότητα Σπανού έκανε λόγο ότι πρόκειται για επιλογή ευθύνης και προοπτικής, καθώς η περιφέρεια χρειάζεται σοβαρότητα και έργο, μαζί με ανανέωση με ποιότητα. Τελειώνοντας ανέφερε πως είναι σίγουρος πως ο Φάνης Σπανός θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν αρκετά στελέχη της παράταξης καθώς επίσης ο πρώην υφυπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος, οι πρώην βουλευτές Ελένη Μακρή και Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς ο εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Θέμης Χειμάρας ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Θάνος Τσαντήλας και η τομεάρχης του νομού Ευμορφία Αυγερίου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση