Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαναπροκηρύχθηκαν οι θέσεις φυλάκων στα Μουσεία Λαμίας και Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 10:35 Επαναπροκηρύχθηκαν οι θέσεις φυλάκων στα Μουσεία Λαμίας και Αταλάντης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες φύλαξης και να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων αρμοδιότητάς της, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις δύο (2) θέσεις ΔΕ φύλαξης – πληροφόρησης ημερήσιων φυλάκων αρχαιοτήτων, με σύμβαση ΙΔΟΧ έως 31/12/2019 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας, που είχαν προκηρυχθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, Καραμανλή και Ζαφείρη, Τ.Κ. 35133 Λαμία, υπόψη κας Σταμοκώστα Αν. ή κου Καλαντζή Ηλία (τηλ. επικοινωνίας: 22310- 47628).

Λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ.