«Έφυγε» ένας από τους πιο αγαπητούς ταξιτζήδες της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 11:12 «Έφυγε» ένας από τους πιο αγαπητούς ταξιτζήδες της Λαμίας

Θλιβερή η είδηση της απώλειας του γνωστού αυτοκινητιστή Νικόλαου Καραγεώργου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στο συγγενικό του περιβάλλον, αλλά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν είτε ως συνάδελφο είτε σαν πελάτες του.

Ξεκίνησε ως οδηγός φορτηγού, εργάστηκε και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ, οι περισσότεροι όμως τον γνώρισαν ως ιδιοκτήτη ταξί (L 142) στην πιάτσα της Δροσοπούλου στο κέντρο της Λαμίας.

Άνθρωπος πράος, ευγενικός, ξεχώριζε για το χαρακτήρα και το ήθος του για αυτό και είχε μόνο φίλους. Επιπλέον ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη, έχοντας δημιουργήσει με την αγαπημένη του σύζυγο Αικατερίνη μια όμορφη οικογένεια με δύο γιους τον Δημήτρη και τον Γιώργο.

Πρόλαβε επίσης να καμαρώσει δύο εγγονάκια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα (4/6) στις 15:30’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεσοχώρι Υπάτης όπου θα είναι πλέον η τελευταία του κατοικία.

Τα θερμά συλλυπητήρια της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλιού μέλους του συλλόγου Καραγεώργου Νικόλαου πρώην L 142. Η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα   στις 3:30 μμ στο χωριό Μεσοχώρι Υπάτης.

«Καλό ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση