Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Το Ευχαριστώ του Κώστα Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 09:10 Στυλίδα: Το Ευχαριστώ του Κώστα Χριστοδούλου

Ο Κώστας Χριστοδούλου εκλέχτηκε το 2010 πρώτος δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Στυλίδας. Επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά το 2014 όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος έως το 2016. Από το Φεβρουάριο του 2019 ανέλαβε ξανά χαρτοφυλάκιο Αντιδημάρχου στο Δήμο Στυλίδας μέχρι και σήμερα.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με το Συνδυασμό της Βιργινίας Στεργίου «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» και οι συμπολίτες του τον τίμησαν για μια ακόμη φορά, αφού τον εξέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο απ όλους τους Συνδυασμούς με 934 ψήφους.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Κώστα Χριστοδούλου για την επανεκλογή του:

«Αγαπητοί συνδημότες,
μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.
Η στήριξή σας και εμπιστοσύνη σας αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα και για το Συνδυασμό μας "Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα" με επικεφαλής τη Βιργινία Στεργίου.
Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους και συμμέτοχους στο αύριο του Δήμου μας. Ενωμένοι μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για το κάλο του τόπου μας.
Προσωπικά δεσμεύομαι απέναντί σας να σταθώ με όλες μου τις δυνάμεις -όπως άλλωστε κάνω πάντα- δίπλα στον κάθε πολίτη του Δήμου μας, έχοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στις προσδοκίες σας.

Ευχαριστώ από καρδιάς»

Κώστας Φ. Χριστοδούλου
Αντιδήμαρχος Δ. Στυλίδας