Αποτίμηση αποτελέσματος από τη «Στερεά Υπεροχής!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 22:03 Αποτίμηση αποτελέσματος από τη «Στερεά Υπεροχής!»

Σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος προχώρησε η περιφερειακή παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!», σε ευρεία συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) στο ξενοδοχείο Παλίρροια, στη Χαλκίδα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών υπήρξε κατώτερο των προσδοκιών της παράταξης, όπως δήλωσε από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής Δημήτρης Αναγνωστάκης, ωστόσο, χιλιάδες Στερεοελλαδίτες  έδωσαν στη «Στερεά… Υπεροχής!» την εντολή να ασκεί αντιπολιτευτικό και ελεγκτικό ρόλο προς την Περιφερειακή Αρχή, από τη θέση της ελάσσονος μειοψηφίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση δεσμεύεται και η παράταξη «ότι θα εργαστεί σκληρά για το με εφόδιο τη δύναμη των 45 χιλιάδων συμπατριωτών μας που την εμπιστεύτηκαν».

Επιπλέον ο επικεφαλής και οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, με τη συνδρομή όλων των μελών της Παράταξης, σημειώνουν ότι:

«Θα αναδείξουν με κάθε τρόπο τα μείζονα ζητήματα της κάθε περιοχής. Η επόμενη ημέρα βρίσκει την Παράταξη ενωμένη και δυνατή, με θέληση να προσφέρει και να  συμβάλλει στη δημιουργία μιας  Στερεάς υπεροχής,  με διαφάνεια στη διοίκηση, με αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας και με όραμα για το μέλλον.

Το όραμά μας παραμένει ζωντανό και θα επιδιώξουμε να γίνει πραγματικότητα, με δουλειά και θέληση, αναγνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση.

Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι πολιτικά ενισχυμένο και η απλή αναλογική  ευνοεί προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες,  προς όφελος  των πολιτών.

Τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος  αναλύθηκαν  διεξοδικά από τους συμμετέχοντες και με τη δέουσα αυτοκριτική, προκειμένου να αξιολογηθεί και να αποτιμηθεί  στο σύνολό της  η προσπάθεια και να μην επαναληφθούν όλα όσα εμπόδισαν την επίτευξη του στόχου.

Σε κάθε περίπτωση, η «Στερεά… Υπεροχής!», θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά τη μάχη, εντός και εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες, για την πολυπόθητη ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, για ένα καλύτερο αύριο της περιφέρειας  και ένα καλύτερο μέλλον  των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που εργάστηκαν για τον κοινό σκοπό, καθώς και όλους εκείνους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο τους. Συγχαρητήρια στο νικητή των εκλογών και νέο Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Φάνη Σπανό και την παράταξή του.

Καλή δύναμη και καλή θητεία σε όλα τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση