Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαστηριακών συναδέλφων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 20:36 Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαστηριακών συναδέλφων

Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις των ιατρών των ιδιωτικών εργαστηρίων προκειμένου να μην πέφτουν στην πλάτη τους οι κοινωνικές υπηρεσίες που δεν μπορεί να προσφέρει το αρμόδιο υπουργείο υγείας, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του ΙΣΦ Χρήστος – Δημήτριος Γεωργίου και ο Γ. Γραμματέας Αθανάσιος Ντούζγος αναφέρονται τα εξής:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας στηρίζει και αυτή τη φορά την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων εργαστηριακών που ξεκινά στις 10/6/2019, και συμπαρίσταται στο δίκαιο και εύλογο αγώνα τους για επαγγελματική και οικονομική επιβίωση .

Θα σταθούμε ως Ιατρική Κοινότητα αρωγοί στις προσπάθειές τους να αντισταθούν στις πολιτικές εκείνες του Υπουργείου , οι οποίες επιχειρούν με τον πιο ανάλγητο τρόπο να μετακυλήσουν το κόστος των επιλογών του για κοινωνικό κράτος στις πλάτες των ελευθεροεπαγγελματιών συναδέλφων .

Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους ιατρούς - μέλη μας που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και θέλουμε να γνωρίζουν πως σε αυτό τον αγώνα δεν θα είναι μόνοι τους .

Θέλουμε για μία ακόμη φορά να ζητήσουμε από την τοπική κοινωνία την κατανόηση και τη στήριξή της.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση