Σαρακιώτης: «Επιστέγασμα διαρκών προσπαθειών η αποτροπή μείωσης του αφορολογήτου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 08:47 Σαρακιώτης: «Επιστέγασμα διαρκών προσπαθειών η αποτροπή μείωσης του αφορολογήτου»

Από τους βουλευτές που συμμετείχαν στις τελευταίες εργασίες της παρούσας Βουλής, ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, υπεψηφίζοντας μεταξύ άλλων τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την αποτροπή της μείωσης του αφορολογήτου.

Σε αυτή την προσπάθεια αναφέρθηκε ο κ. Σαρακιώτης με δήλωσή του: «Η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους τους πολίτες. Η υπερψήφιση της νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αποτροπή της μείωσης του αφορολογήτου διαψεύδει όλα τα αρνητικά σενάρια της προηγούμενης περιόδου και θέτει επί τάπητος το βασικό ερώτημα της επόμενης ημέρας: Πως οραματιζόμαστε την Ελλάδα του 2020; Από την πλευρά μας αποδείξαμε ότι αφήνουμε πίσω τη δύσκολη μνημονιακή περίοδο και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά με όλους τους πολίτες, για όλους τους πολίτες

Προσαρμοσμένη αναζήτηση