Τρεις συνεδριάσεις Επιτροπών στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:39 Τρεις συνεδριάσεις Επιτροπών στο Δήμο Στυλίδας

Η τροποποίηση (2η) του τεχνικού προγράμματος και η αντίστοιχη τροποποίηση του Σχεδίου Δράσης για το 2019, είναι το θέμα της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας που πραγματοποιείται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χριστόφορου Αχινιώτη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά τα θέματα που περιλαμβάνονται στην 13η πρόσκληση:

Θέμα 1: Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού Αποσφράγιση Οικονομικής Προσφοράς, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΜΑΔΑ Α (εκσκαφέας-φορτωτής με βραχοσφύρα) με συστημικό αριθμό διαγωνισμού 72952

Θέμα 2: Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού Αποσφράγιση Οικονομικής  Προσφοράς, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΜΑΔΑ Β (αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο) με συστημικό αριθμό διαγωνισμού 72953

Θέμα 3: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Ανακαίνιση και διαμόρφωση χώρων παιδικού σταθμού Στυλίδας για τη δημιουργία νέου τμήματος"

Θέμα 4: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: 'Επισκευή Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων & Αυλίων Χώρων Δήμου Στυλίδας"

Τέλος την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στις 11:00 πμ θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με μοναδικό θέμα την «Άδεια παράτασης χρήσης λειτουργίας μουσικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com