Λαμία: Οι αδίστακτες λησταρχίνες δεν λυπήθηκαν ούτε τη γιαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 10:08 Λαμία: Οι αδίστακτες λησταρχίνες δεν λυπήθηκαν ούτε τη γιαγιά

Οι νεαρές ρομά την άρπαξαν από τα μαλλιά την πέταξαν κάτω και της πήραν από το λαιμό την χρυσή αλυσίδα με το σταυρό.

Η ληστεία έγινε στις 10:30' το πρωί στο κέντρο της Λαμίας, όπου διαμένει η 89χρονη, η οποία έπεσε θύμα ληστείας από θρασύτατες ρομά, που δεν διστάζουν με το φως της ημέρα να μπαίνουν στα σπίτια ανήμπορων ηλικιωμένων και να τις ληστεύουν.

Η άτυχη γυναίκα ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της είδε μπροστά της τις δυο νεαρές ρομά, οι οποίες χωρίς να χάσουν χρόνο την άρπαξαν από τα μαλλιά και την έσυραν μέσα με βια.

Οι αδίστακτες λησταρχίνες έριξαν κάτω τη γιαγιά και τράβηξαν με δύναμη το σταυρό με τη χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ευτυχώς η 89χρονη πάρα το σοκ που υπέστη κατάφερε να ενημερώσει γρήγορα το "100" και να δώσει περιγραφή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι αναζητήσεις.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις δυο λησταρχίνες στο κέντρο της πόλης και τις οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου αναγνωρίστηκαν από την 89χρονη.

Πρόκειται για μια 18χρονη και μια 22χρονη οι οποίες συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση