Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Έψαχνε τον κλέφτη και τελικά τον «έκλεβε» η γυναίκα του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 09:35 Φθιώτιδα: Έψαχνε τον κλέφτη και τελικά τον «έκλεβε» η γυναίκα του!

Μια απίστευτη ιστορία φαίνεται ότι εξιχνίασε το ΑΤ Στυλίδας σχετικά με περιστατικό κλοπής που καταγγέλθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου από 59χρονο κάτοικο χωριού της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν μπουκάρει μεταμεσονύχτιες ώρες στο σπίτι του από ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας και του είχαν αφαιρέσει οικονομίες που είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Από την έρευνα των αστυνομικών όμως προέκυψε ότι ο «ποντικός» ήταν εξ αρχής μέσα στο σπίτι του, καθώς τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει η ίδια του η γυναίκα!

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πάνω από 30.000 ευρώ τα οποία όταν τα χρειάστηκε ο 59χρονος, η γυναίκα του  προσποιήθηκε ότι δε γνώριζε πως είχαν χαθεί, προκρίνοντας έτσι την ιστορία της κλοπής. Για να γίνει πιο πιστευτή μάλιστα πρόσθεσε ότι έλειπαν κι από κείνη κάποια χρήματα που επίσης «αποταμίευε».

Από τα στοιχεία όμως που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην 49χρονη σύζυγο που αναγκάστηκε να ομολογήσει το ένοχο μυστικό της.

Η σχετική δικογραφία που θα σχηματιστεί, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.