Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων: Προσπάθησαν να περάσουν αντικείμενα με drone

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 13:26 Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων: Προσπάθησαν να περάσουν αντικείμενα με drone

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις φυλακές Τρικάλων όταν ένα drone προσγειώθηκε στο προαύλιο και άφησε αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr, μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο η φυλακή των Τρικάλων δέχθηκε δεύτερη επίθεση από drone. Η πρώτη έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ωστόσο λόγω της άμεσης κινητοποίησης απετράπη. Χθες βράδυ όμως, οι χειριστές του drone επανήλθαν.


Στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό των χειριστών του drone

Για τον εντοπισμό των δραστών, που επιχείρησαν να περάσουν αντικείμενα στις φυλακές Τρικάλων μέσω drone, στήθηκε ολονύχτια επιχείριση αστυνομικών δυνάμεων, φρουράς και σωφρονιστικών.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ, ένα drone προσέγγισε τη φυλακή χωρίς φώτα και άφησε στο προαύλιο πτέρυγας βαρυποινιτών κινητό τηλέφωνο, ρολόι, μπαταρίες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τους φρουρούς, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό και κινητοποιήθηκαν οι υπάλληλοι της φυλακής αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ερευνώντας τη περιοχή.

Το drone έφυγε προς την περιοχή της Χρυσαυγής και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Πηγή: iefimerida.gr