Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 12:52 Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA1 Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων για το έτος 2019, μετά την έγκριση της αίτησής του σε σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο: «Πώς να διεθνοποιήσουμε το Σχολείο μας».

Η συμμετοχή στη Δράση θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς να συγκρίνουν καλές πρακτικές και να βοηθήσουν στην καινοτομία και ανάπτυξη του Σχολείου, ενισχύοντας την ευρωπαϊκή διάσταση και εξωστρέφειά του και προετοιμάζοντας το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών από χώρες της Ευρώπης.

Η διάχυση των αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς θα προσφέρει τη δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών για προγράμματα που θα σχετίζονται με τη διεθνοποίηση του Σχολείου, θα εξασφαλίσει τη συνεργασία εκπαιδευτικών και μαθητών και θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός σχολείου σύγχρονου και ελκυστικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com