Έξι θέματα στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 19:16 Έξι θέματα στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Με πρακτικά διαγωνισμών και την πρόταση για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την πραγματοποίηση έργου που εντάσσεται στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», συνεδριάζει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 11 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δομοκού.

Αναλυτικά τα θέματα:

Θέμα 1o: Εξέταση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την "προμήθεια αναλωσίμων, ανταλλακτικών και εξοπλισμού μηχανογράφησης".-

Θέμα 2o: Εξέταση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την "συντήρηση υλικού, λογισμικού, δικτύων και εργασίες μηχανογράφησης επεξεργασίας δεδομένων".

Θέμα 3o: Εξέταση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την "λειτουργία και συντήρηση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων ΒΙΟΚΑ Δομοκού".-

Θέμα 4o: Εξέταση πρακτικού κατακύρωσης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την "Προμήθεια καυσίμων & Ελαιολιπαντικών Δήμου Δομοκού & Νομικών Προσώπων αυτού" έτους 2019.-

Θέμα 5ο: Αποδοχή των όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεωλυτικού δανείου από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι"  σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν. 4509/2017 και την αριθμ13022/19-04-2018 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών (ΦΕΚ 1377/τ.Β΄/24-4-2018) όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. 44173/24-8-2018 (ΦΕΚ 3656/τα’/27-8-2018) και ισχύει.

Θέμα 6ο: Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου για την κατακύρωση ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Δίκτυο Συγκέντρωσης και Μεταφοράς Λυμάτων Δήμου Δομοκού Ν. Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com